Meillä on Pentuja!

Näiden vuodenvaihteessa alulle laitettujen upeiden pentujen ylpeät vanhemmat ovat Amarita's Micra von Sinisen Hetken ja Quincas ois Sakkorysä. Vanhemmat ovat terveitä, hyväluonteisia ja näyttelyissä palkittuja perhekoiria. Molemmilta löytyy myös riistaviettisyyttä, vaikka kokeissa eivät ole käyneetkään. Pentueessa on kaksi punaista tyttöä, kaksi punaista poikaa ja yksi musta punaisin merkein oleva poika. Pentueen sukutaulu löytyy täältä

IMG_9462.JPG

jalo_14kk.jpg

Jalo isä

En aseta kasvateilleni näyttely-/koevaatimusta. Lupaavimmat pennut myyn tai sijoitan koteihin, joissa heidän kanssaan ollaan kiinnostuneita harrastamaan.

Pennut luovutetaan aikaisintaan 7 viikkoisina. Luovutushetkellä pentu on rekisteröity Suomen kennelliittoon, eläinlääkärin tarkistama ja tunnistusmerkitty mikrosirulla. Pentu on useaan kertaan madotettu ja ruokittu laadukkaalla penturuualla, jota saa mukaan useamman kilon. Pentupakettiin kuuluu kirjalliset hoito-ohjeet, apua minulla mäyräkoira-kansio, nutrolin pentu-öljyä, leluja, puruluita, viltti pentueen tuoksuilla yms. ja 1. vuoden jäsenmaksu mäyräkoiraliittoon. Tukeni kasvattajana jatkuu koko koiran eliniän.

Pennun varaaminen edellyttää aina henkilökohtaista tapaamista. Pentuja voi tulla katsomaan niiden ollessa 4 viikon iässä. Pennun tullessa luovutusikään voimme avustaa pennun tuomisessa pääkaupunki- ja Turun seudulle, sekä Itä-Suomeen, joissa reissaamme säännöllisesti. Ota rohkeasti yhteyttä mikäli kiinnostuit pennuista. Vastaan mielelläni sähköpostitse ja puhelimitse pentuettani koskeviin kysymyksiin!

Tällä hetkellä kaikki pennut ovat varattuja.

 

Kaikki pentuetta koskevat kyselyt :

Sini Kaartinen p.050-5332404

tai  sinisenhetken@gmail.com

If you are interested please take contact by phone 358 50 533 2404 or by e-mail sinisenhetken(at)gmail.com

Pentujen viimeisimmät kuulumiset ja kuvat löytyvät pentu-blogista.